Брайън Адамс с концерт на 11 октомври в София
Брайън Адамс с концерт на 11 октомври в София / снимка: БГНЕС, архив

Брайън Адамс идва на концерт в България. Грандиозното събитие ще е на 11 октомври в Арена Армеец в София.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 8 април в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на цени от 60 до 120 лв.

Брайън Адамс стана баща за втори път

Концертът ще бъде в част от световното турне "Get Up" на изпълнителя, което стартира на 8 април в Хюстън (САЩ) и ще премине през най-големите градове в Северна Америка и Европа. Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, измежду които неостаряващи класики като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me" и много други.

Брайън Адамс ще получи звезда на Алеята на славата

Тринадесетият студиен албум на изпълнителя, наречен "Get Up", излезе през октомври миналата година. Продуциран от легендарния фронтмен на ELO Джеф Лин и дългогодишния сътрудник на Адамс Джим Валънс, дискът включва девет нови песни и четири акустични версии.

Брайън Адамс е със статут на една от най-големите легенди в историята на музиката с продадени над 65 милиона албума и безброй хитове. Бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента. Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд.