Брайън Адамс идва с 12 тира техника
Брайън Адамс идва с 12 тира техника / Guliver/Getty Images


Брайън Адамс, който ще има концерт в Арена Армеец в София на 11 октомври, ще пристигне в България с 12 ТИР-а техника.

Сцената, звукът, екраните и осветлението за грандиозното събитие ще бъдат осигурени изцяло от легендарния изпълнител.

Това означава перфектно качество на звука и визията за всички български фенове на певеца. Техническото обезпечаване ще мине под зоркото око на екипа от световни професионалисти, събран специално за целта от Адамс, съобщиха от Moko Solution.

Брайън Адамс с концерт на 11 октомври в София

Концертът e част от световното турне "Get Up" на изпълнителя, което стартира миналата седмица в Щатите пред пълни зали. Обиколката влезе и в световните новинарски емисии, след като Адамс отмени шоу на 14 април в щата Мисисипи заради неприемлив закон. В края на април турът ще се прехвърли в Англия, след което отново ще се върне на американска земя през юли.

Билетите за концерта в София, който се очертава да бъде едно от най-грандиозните музикални събития у нас тази година, бяха пуснати в продажба миналия петък.

Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, измежду които неостаряващи класики като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me", "Can't Stop This Thing We Started", "Thought I Died And Gone To Heaven", "Please Forgive Me", "Have You Ever Really Loved A Woman", "The Only Thing That Looks Good On Me Is You", "18 Til I Die"и много други.

Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.