Златка все още има чувства към Багата, той отказа да изпълни мисия с нея
Златка все още има чувства към Багата, той отказа да изпълни мисия с нея / VIP Brother

VIP Brother провокира Златка и Багата с мисия, в която двамата имаха възможност да спечелят 20 лева за седмичния бюджет на Къщата. За целта те трябваше да се возят в продължение на 1 час на рикша в специално създадения лунапарк в двора на Къщата. При съобщаването на мисията Багата бе видимо раздразнен и впоследствие отказа да я изпълни заедно с бившата си половинка. Златка забеляза това и коментира, че на него видимо му е станало неприятно. Емоциите между двамата ескалират и в разговор с Влади, когато плеймейтката се разплаква, след като синът на Стефан Данаилов се опитва да я убеди, че Багата все още я обича.

От емоционалния им диалог става ясно, че Златка все още има чувства към бившия си приятел, но смята, че той вече не я обича. Съквартирантите не обсъждат провала на мисията по вина на Багата, а неговият единствен коментар е "Просто не искам да го направя и това е".

Златка все още има чувства към Багата той отказа да изпълни мисия с нея
netinfo

 

Междувременно Бони решава да изчисти веднъж завинаги конфликта между нея и Николай и го кани на разговор на четири очи. В опит да разбере с какво точно тя го дразни толкова много, Бони го пита директно дали мрази циганите, а той отговаря, че колкото мрази циганите, толкова и българите. От уклончивите му отговори става ясно, че той не желае да обсъжда конфликта им и отрича той да е на етническа основа.

"Няма нищо, което да ме притеснява, нито те мразя, нито те обичам, но не очаквай от мен да разговарям с теб, както с другите хора. Аз с теб разговарям служебно", обясни Ники на Бони. На въпрос защо се държи така с нея, Ники заяви, че в предишно реалити шоу, където са участвали и двамата, Бони го е нарекла "расист". Тя твърди, че това е лъжа и никога не е казвала подобно нещо. Макар да помоли за директност и искреност, Бони не успя да провокира Ники да й каже с какво тя го дразни.

Още от живота в Къщата:

 

Златка все още има чувства към Багата той отказа да изпълни мисия с нея
netinfo

 

Конфликтът на тема цигари и пушене в Къщата продължава. Бони и Мариана се скарват, след като фолкпевицата моли Мариана да пуши на двора, поне докато времето е хубаво. Марияна отказва да спре да пуши вътре в Къщата и обяснява на Бони, че трябва да търпи. Мариана се кара и с Владо, като му казва, че не е добре възпитан, Фънки я убеждава да не се занимава с него, защото той е "Чао".

За да съберат пари за седмичния си бюджет, Съквартирантите участваха в мисия за попълването му чрез харчене. В първият й кръг ВИПовете трябваше да изядат възможно най-много храна от богатата маса за закуска, като всеки изяден продукт им носи определена сума. Къци и Багата веднага забелязват, че най-вкусните неща носят най-малко пари. Във втория кръг от мисията Кристина Патрашкова и Соня Колтуклиева трябваше да прекарат възможно най-много време заедно, возейки се на въртележка една до друга. За всеки 10 минути те прибавяха по 10 лева върху седмичния бюджет. В друга игра в лунапарка в двора на Къщата Съквартирантите замеряха Фънки и Ирен с торта със сметана, а Никол трябваше да язди тюленче в продължение на един час. Колко пари събраха Съквартирантите за седмичния си бюджет, ще стане ясно в предаването утре.

 

Златка все още има чувства към Багата той отказа да изпълни мисия с нея
netinfo

Златка все още има чувства към Багата той отказа да изпълни мисия с нея
netinfo