През 2015 г. Мадона публично потвърди, че през 90-те години е имала връзка с рапъра.
 
През 2015 г. Мадона публично потвърди, че през 90-те години е имала връзка с рапъра.   / Gulliver/Getty Images
Продават на търг писмо на Тупак до Мадона за раздялата им
Писмо на Тупак Шакура до Мадона от 15 януари 1995 г., написано докато той е бил в затвора, бе изложено на търг с начална цена 100 000 долара.
 

Специализираното издание TMZ публикува части от писмото, в което рапърът се опитва да обясни на Мадона защо е необходимо да се разделят. Според писмото основните причини за това са цветът на кожата и известността на певицата.
 

"Ако те видят с тъмнокож, това не би поставило под заплаха кариерата ти, а от мен биха се отвърнали част от хората, които ме направиха това, което съм. Никога не съм искал да те нараня", пише Тупак в писмото си, а накрая изразява надежда, че ще могат да останат приятели.
 

"Моля те, бъди внимателна. Не всички хора са толкова честни, колкото изглеждат. Сърцата на много кървят от завист и злоба. Те не биха се притеснили да ти навредят", завършва писмото си Тупак.
 
Двамата се запознават през 1993 г., а година по-късно започват да се срещат. Тупак е убит на 7 септември 1996 г. През 2015 г. Мадона публично потвърди, че през 90-те години е имала връзка с рапъра.
 
Prison letter written by Tupac reveals he dumped Madonna because she’s white https://t.co/3nxE3vR7zI pic.twitter.com/KiVvJL77uq  
БГНЕС