Тази година ще се навършат 10 години от сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Видимо за всички е, че имат силна и щастлива връзка и изглеждат наистина влюбени един в друг. Радват се на трите си деца, които винаги когато има възможност са с тях на различни официални събития.

Кейт и Уилям разменят влюбени погледи (СНИМКИ)

Но прави впечатление на по-наблюдателните, че принц Уилям никога не носи своята брачна халка, отбелязва каналът "Royal News" във vbox7.

Принц Уилям  и Кейт
Gulliver/Getty Images

В хиляди снимки на кралската двойка в интернет няма нито една, на която той да носи пръстен на лявата си ръка. Феновете на британското кралско семейство обаче не трябва да се притесняват, липсата на пръстен не е сигнал за предстоящ развод. Уилям просто не иска да носи пръстени.

Най-сладките моменти на принц Уилям с Джордж, Шарлот и Луи (СНИМКИ)

Това става ясно още когато кралското семейство публикува съобщение преди сватбата на двойката през 2011г., в което информира, че принцът няма да носи пръстен заради „лични предпочитания“. Принц Уилям не е привърженик на бижутата и макар, че е противник на пръстените, той винаги носи часовник.

Принц Уилям  и Кейт
Gulliver/Getty Images

Официалната програма на сватбата показва, че принцът дори не си е сложил пръстен по време на церемонията. Само Кейт получава пръстен на ръката си в този ден.

Принц Уилям  и Кейт
Gulliver/Getty Images

Уилям обаче не е единственият мъж в кралското семейство, който избягва сватбените пръстени. Съпругът на кралица Елизабет II принц Филип също не е носил халката си много години. Други мъже в британското кралско семейство обаче обичат пръстени. Принц Чарлз, който е баща на Уилям, носи сватбена халка, символ на  втория му брак.

И още:

Приключенията на Уилям и Кейт в Северна Ирландия (СНИМКИ/ВИДЕО)

По мъжки: Принцовете Чарлз, Уилям и Хари на премиерата на „Нашата планета“ (СНИМКИ)

Уилям и Кейт намериха време за себе си (ГАЛЕРИЯ)

Как се забавляват Уилям и Кейт (ГАЛЕРИЯ)

С широки усмивки и без Уилям и Меган: Кейт и Хари заедно на църковна служба (СНИМКИ)