За Никол Кидман бракът е по-важен от кариерата
За Никол Кидман бракът е по-важен от кариерата / netinfo

Никол Кидман е една от топ актрисите на Холивуд, но за момента бракът й с кънтри музиканта Кийт Ърбан е с приоритет пред нейната кариера, предаде Ройтерс.

Кидман, която споделя, че спонтанно избира ролите си, имаше няколко филмови провала, откакто спечели „Оскар” през 2003 г. за ролята си на писателката Вирджиния Улф. Докато представяше в Ню Йорк новия си филм "Margot at the Wedding", австралийската актриса заяви, че основната й грижа са отношенията й с Ърбан, за когото тя се омъжи през юни 2006 г. в Сидни, съобщава БГНЕС.

Миналата година той прекара два месеца в рехабилитационен център, но не каза от какво се е лекувал. Музикантът призна за пристрастяване към кокаин в миналото. „Неотдавна се омъжих, така че това е моят приоритет. Обичам работата си, но в същото време не искам да я върша без да има някой в живота ми, с който да я споделям“, каза Кидмън.

Но Кидмън, която се раздели с актьора Том Круз през 2001 г. след близо 10-годишен брак, заяви, че е заинтересована от правенето на добри филми. „Заинтересована съм да работя с добри режисьори, по някой път това дава като резултат велики филми“, добави тя.