Ъпсурт издават DVD-LIVE
Ъпсурт издават DVD-LIVE / netinfo

След като в началото на годината Ъпсурт издадоха сингъла „Втора цедка” и по-късно направиха своето първо самостоятелно турне, в края на годината на бял свят ще се появи и първото им DVD-LIVE.

Това ще стане на 19 декември и ще съвпадне с отбелязването на 10-тата година на групата на музикалната сцена. „ПопФолк”, „Кълчи Кълки”, „И твойта майка също” и „Психопат” са малка част от добре познатите парчета, чийто концертни изпълнения са намерили място в DVD-то.

Естествено, в него на почетни позиции са песни като “Колега” и „3 в1 неочаквано добра комбинация”. Всички 19 песни, включени в DVD-то, са част от грандиозния концерт на групата през октомври 2005 година в Зимния дворец на спорта.

Там могат да бъдат видяни и Я-Я Роянов, Goodslav, Лора Караджова и Галя от „Каризма”, които участват в някои от песните на групата.

В DVD-то има още галерия с непубликувани до момента снимки и бекстейдж кадри от турнето, пълните версии на видеоклиповете към “Втора цедка” и “3 в1 неочаквано добра комбинация”, както и откровенията на Хазарта, Бат Венци и Буч, докато филмираха „Втора цедка”. Във всяко едно DVD-LIVE феновете ще открият и постер на Ъпсурт./БГНЕС/