Млад влогър се впусна в предизвикателство да се храни с 5 лв. на ден
Възможно ли е да се изготви здравословно и разнообразно меню с 5 лв. дневно, разкрива новата риалити уеб поредица „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“. Влогърът Цецо се впуска в предизвикателството в опит да докаже, че скромният бюджет не винаги е гаранция за ниско качество на храната. Какви трикове за пазаруване използва той, вижте в първия епизод само във Vbox7

пазаруване
NOVA

Най-важната задача от кулинарно-социалния експеримент на Цецо е пазаруването. Той изготвя предварително план за седмичното си меню, като стойността на необходимите продукти е съобразена с фиксирания бюджет от 35 лв. За да спести време, влогърът набавя продуктите си от голям супермаркет, въпреки че предпочита малките специализирани магазини. Изобилието на хранителни стоки затруднява Цецо. Докато внимателно съпоставя качеството на продуктите с тяхната цена, трябва да се бори и с изкушенията, които дебнат отвсякъде.

пазаруване
NOVA

Ще пожертва ли влогърът седмичния бюджет за стоки, които не са включени в списъка за пазаруване? Кои хранителни изделия приготвя сам? Какви интересни трикове за пазаруване споделя? Проследете премиерната за България уеб поредица „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“ всяка сряда във Vbox7.

Може да следите „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“ всяка сряда във Vbox7.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук