В Mall Sofia започва Гарфилд уикенд
В Mall Sofia започва Гарфилд уикенд / netinfo

Забавления с лабиринт и пъзел, конкурс за рисунка и най-щура снимка ще има на "Гарфилд уикенд" във фоайето на Cinema City в Mall of Sofia днес и утре, съобщиха организаторите. Главният "виновник" за празника е котаракът Гарфилд, герой на едноименния анимационен филм, чието продължение излезе по нашите екрани.

В новите си приключения всеобщият любимец Гарфилд превзема и Англия. Котаракът и кученцето Оди тайно прекосяват океана, за ужас на собственика си Джон (Брекин Майър), който е в Лондон, за да предложи брак на приятелката си, ветеринарката Лиз (Дженифър Лав Хюит).

Гарфилд "дойде, видя и . . . завоюва" Биг Бен, Бъкингамския дворец, Скотланд ярд и новото си най-любимо ястие - пай с кълцано месо. За капак на всичко той случайно е объркан с котарака от благородно потекло Принц, който току-що е наследил цяло състояние. Заслужава ли обаче Гарфилд толкова голяма награда?

Новият му живот - с безброй четирикраки слуги и непрекъснато ядене на най-изискани ястия, първоначално му се услажда, но само до момента, в който разбира, че злият лорд Даргис иска да го убие, за да наследи замъка и парите на Принц. . .