Умението, което трябва да притежава всеки мъж
Умението, което трябва да притежава всеки мъж / снимка: sxc.hu

Умението, което според жените всеки мъж трябва да притежава, е правенето на масажи. "Не е достатъчно да запалят ароматни свещи", споделят жените, участвали в анкетата.

В днешното забързано ежедневие всеки мъж трябва да знае как да отпусне и ощастливи една жена. За тази цел мъжете не трябва да имат степен "майстор джедай на масажите" и гуру на релаксацията, достатъчно е да знаят някои елементарни движения, пише списанието за мъже askmen.com.

Мачкането с ароматно масло е наистина най-добрият начин за облекчаване на стреса и увеличаване на положителната енергия, посочва БГНЕС. Така лесно можете да покажете на партньора, че сте готови за следващо ниво във връзката ви и да докажете, че наистина се интересувате от отношенията ви.

Шиацу е лечебен масаж, който датира още от средновековието. Извършва се с пръсти, длани и палци и служи за възстановяване на енергийния баланс на тялото. Класическият, известен още като шведски масаж, е най-подходящият масаж, който въздейства благотворно и на физиката, и на психиката на човек.