Кати отново застава пред камерата на Vbox7
Vbox7 вече ни срещна веднъж с украинската TikTok инфлуенсърка Кати, която е избрала да живее в България. Тогава тя говори за войната, ужаса и страха от неизвестното. Кати отново застава пред камерата на Vbox7, но този път, за да поговори за себе си и да сподели с нас мнението си за мъжете, жените, връзките и клишетата.

И като стана на въпрос за клишета, едно от нещата, които най-много дразнят Кати е мнението, че жените се гримират само, за да привлекат вниманието на мъжете. Категорична е, че що се отнася до нея самата – това не е истина. Споделя, че така е научена от майка си: и до магазина да отива – да е с грим. Въпреки това не крие, че преди време е била във връзка, в която са виждали в нея предимно красиво лице и нищо повече. Това я обижда и смята, че много по-важно е какъв е човекът отвътре.

Кати не крие още и мнението си, че човек трябва да се образова и да работи върху себе си постоянно. Избягва да категоризира кой от двата пола е по-умен. За сметка на това е категорична, че мъжете са по-слаби психически от жените, по-слаби са и във вербалната комуникация и трудно виждат една ситуация по повече от един единствен начин.

И все пак, когато говорим за мъже и жени, може би една от най-големите дилеми е сред кой от двата пола има по-добри шофьори. Тук може би ще ви изненадаме, но Кати е категорична, че мъжете са много по-добри зад волана от жените, защото са по-концентрирани за важните неща на пътя.

И за финал, една малко по-гореща тема. Кати не отрича достойнствата на мъжете и всичко онова, в което са по-добри от жените, но стане ли дума за секс е категорична: „Жените се раздават повече, защото мъжете не правят почти нищо!“ А, ако трябва да избира между секс за една нощ или сериозна връзка, винаги ще избере сериозната връзка.

Ако искате да видите какво още сподели Кати пред Vbox7 и какво би избрала - любовта или парите, гледайте цялото видео.