Нургюл Йешилчай у нас е известна с много роли, сред които в сериали като "Великолепният век" и "Твоят мой живот". Тя е сред едни от най-красивите актриси в Турция и неслучайно е наричана турската Моника Белучи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dudağımı yemişim uyurken! Öyle bi iştah açıklığı😂

A post shared by Nurgul Yesilcay (@nurgulyesilcayy) on


Всъщност Нургюл никога не е крила, че се подлага на козметични интервенции, за да съхрани или подсили красотата си. Но последната такава се оказа пълна катастрофа! Вижте в канала "Брутално" във vbox7:"Не съм доволна от процедурата този път. Това не са холивудските бузки, които имах. Сложих си ботокс навсякъде. Мисля, че ботоксът е най-безумното нещо на този свят", изригна красивата иначе по рождение Нургюл.
 
Интересен факт е, че въпреки ясната си позиция срещу ботокса и явният факт, че съжалява, Нургюл няма свои актуални снимки в Instagram, където иначе е изключително активна и се радва на огромна популярност.
 

Но едно зло никога не идва само. Преди дни актрисата заедно със сина си бяха в Лондон, където отишли на театър. Наложило се обаче цялата зала да бъде евакуирана заради терористична заплаха.