Нов месец, нов късмет, нови възможности. Март може би се свърза с променливо време, като характера на дамите, но истината е, че именно този месец може да се окаже много късметлийски за някои от вас. В него може да откриете и много радост, която ще направи новия месец по-страхотен от всеки друг.

Дали през новия месец късметът ще бъде на ваша страна? И в коя област животът ви ще тържествува? Звездите се казали своята дума и през настоящия месец някои зодии ще бъдат малко по-щастливи и успешни от другите. Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Близнаци

Март ще ви донесе изключителни успехи на работния фронт. Ще получите висока оценка за работата си или някакъв тип повишение, което ще ви отвори много врати за бъдещето. Възползвайте се от всеки шанс, който ви се дава.

С какво ще ви изненада 2020 година според зодията? (ВИДЕО)

Везни

Март се очертава доста сполучлив месец, особено ако става дума за нови начинания и пътувания. Планирайте кратка екскурзия, ще се завърнете от нея с прекрасни спомени и нови силни преживявания.

пътуване
iStock/Getty Images

Козирог

Любовта ще ви владее напълно през новия месец и определено ще има тръпка, която няма да ви напуска нито за миг. Ще се чувствате на седмото небе, защото сякаш отдавна не сте се чувствали толкова обичани.

любов
iStock/Getty Images


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

Edna.bg