Знаем, че на света всеки ден умират хора, но когато смъртта влезе в семейството, болката е огромна и понякога остава за цял живот. На всеки от нас се е случвало да загуби близък и всеки от нас знае колко трудно се преодолява мъката в такъв момент.

Има 3 зодии, които обаче са по-крехки и раними и изключително тежко приемат действителността след една подобна ситуация. Ето кои са те:

Рак

Безкрайно чувствителен знак, който в такъв момент изживява емоциите десет пъти по-силно. Ако знаете, че ваш приятел или близък Рак се бори с болката от загубата на свой роднина, не го оставяйте сам дори за миг. След време той ще ви бъде безкрайно благодарен.

мъка
iStock/Getty Images

Козирог

Козирозите не са много емоционални, но става ли въпрос за семейството им, са готови да го бранят и защитават с всички средства. Ако се намират в труден житейски момент, белязани от загубата на свой близък, те ще се затворят в себе си. Вътрешно обаче душата им ще се разяжда от болка, затова бъдете търпеливи с тях.

Какво би разплакало всяка една зодия? (ВИДЕО)

Риби

Те са тихи, спокойни, но се потапят в скръбта по загубата на близък човек. Ще ги разведрите, ако ги насърчите да си намерят хоби и да разсеят мислите си от заобикалящата ги действителност. Трудно изживяват тежките периоди в живота си, но винаги остават признателни на онези, които са ги подкрепяли в тях.

мъка
iStock/Getty Images


И още:

Кои са тайните страхове на всяка зодия? (ВИДЕО)

Най-нежните зодии, които никога не показват, че страдат (ВИДЕО)

Склонни сме да се пристрастяваме към негативните емоции

Пет изпитани начина да се справим с коварното тревожно разстройство 

Как се справят със стреса различните зодии? (ВИДЕО)


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук