Има огнени, бурни, страстни и емоционални зодиакални знаци. Но има и такива, които са тихи, не обичат да вдигат шум около себе си и почти никога не показват чувствата си. Много рядко можете да ги видите тъжни и то не защото винаги се чувстват добре, а защото са твърди нежни и раними и се боят да го покажат пред света.

Хипнотизиращи красавици: Актрисите с най-невероятните очи (СНИМКИ)

Вижте трите зодии, които имат най-нежните и раними души, но никога не го показват:

Риби

Рибите са изключително сензитивни и емоционални, но го показват доста рядко и само пред най-близките си хора, пред които знаят, че е безопасно да се разкриват. Най-голямата им болка е, когато някой техен близък човек ги предаде.

зодии
gettyimages

Близнаци

В тях сякаш живеят две личности, а едната от тях е изключително нежна, ранима и емоционална. Близнаците не обичат да я показват често, защото знаят, че това ги прави доста уязвими. Те махат всички прегради, когато открият онзи, който заслужава да види тази тяхна страна.

Стрелец

Стрелците изглеждат много сурови на пръв поглед и дори малко безчувствени, но в тях се крие нежна и чувствителна душа, която приема мъките на околните като свои. Трябва да сте щастливи, ако имате Стрелец в живота си.

Вижте още:

Джулия Робъртс: Най-красивата усмивка на Холивуд (СНИМКИ)

Най-красивите лица в света (СНИМКИ)

Трите зодии, които са най-харизматични (ВИДЕО)

Трите зодии, без които светът не би оцелял (ВИДЕО)

Трите зодии с най-чистите и топли сърца

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук