Не пропускайте новите съвети и рецепти на влогъра Цецо за отлично меню само с 5 лв.на ден
Младият влогър Цецо се впуска в първия ден на предизвикателството „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“, което може да следите само във Vbox7.com.

След като в премиерния епизод на поредицата той изпълни най-важната задача от кулинарно-социалния експеримент - пазаруването, идва ред и на готвенето.

В първия ден на предизвикателството, Цецо планира ударно меню от традиционен японски хляб, пиле с грах и пилешка супа. Обезкостявайки пилето, влогърът показва как отделя основното месо за готвене, дребните парченца за супа, а костите и кожите за пилешки бульон. Така от един качествен продукт, Цецо подготвя три кулинарни приложения.

Като повечето хора, които през седмицата ходят на работа и нямат достатъчно време, влогърът решава да подготви храна за няколко дни. Уникалната рецепта за японски хляб изглежда достъпна за изпълнение, а резултатът изключително вкусен. На двата котлона в същото време къкрят пилешка супа и пилешко с грах.

Приложни съвети, прагматичен подход и полезни примери за живота, такъв, какъвто го живеем, споделя Цецо във втория епизод на кулинарно-социалния експеримент.

Какви допълнителни продукти добавя Цецо към седмичното меню и успява ли да управлява времето си, не пропускайте да гледате всяка сряда в премиерната за страната поредица „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“ първо във Vbox7.com.