Ето че лятото най-накрая идва и е време за много спомени, емоции и един хубав шопинг. В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty разказва какви са тенденциите за Лято 2018 и дава страхотни идеи към какво точно да се ориентираме в магазините.

Ярки цветове

Изобщо не е изненада, че дизайнерите са се ориентирали към ярките цветове за този сезон. Сред най-актуалните и модерни са наситеното лилаво, жълтото, огнено червено и свежарско зелено. Колкото по-щури и цветни са тоалетите ни, толкова по-модерни ще бъдем.

19 съвременни модни икони преди да станат еталон за стил (СНИМКИ)

Пастелни тонове

Разбира се, някои модни къщи са избрали пастелните тонове за не толкова смелите дами. Но тези красиви тонове имат и друго преимущество – по перфектен начин подчертават летния ни загар. Жълто, розово, лилаво – изборът е изцяло ваш.

Кройки от 80-те

Осемдесетарските визии са хит за пролетта, а и за лятото на 2018 г. Големият набор по раменете се забелязва от леките сака, през ризите, та чак до роклите.

Най-отблъскващите неща у мъжете и жените през лятото

Каре и през лятото

Мислите си, че карето е принт, който сякаш е най-подходящ за зимните палта и вълнените поли? Помислете пак! Ако е решен в свежи цветове и изтъкан по ефирни материи, се превръща в новият моден тренд! Без съмнение, най-често ще го виждаме по роклите.

Перфектният грим според зодията (ВИДЕО)

Гримът на лято 2018

Забравете за стандартната черна очна линия този сезон – тя ще бъде бляскава и размазана в много „еджи стил”. Освен това дойде и времето на смелото тюркоазено синьо по клепача. Минималистичните визии с добре подчертани вежди и чиста кожа също са хит. А и кой иска много грим в ежедневието си през лятото? А ако искате да добавите малко цвят – нека бъде сочна ягода върху устните.

грим
ThinkStock/Getty Images

Косата през лято 2018

Някои от стилистите са категорични, че скулптурираните вълни този сезон са актуални.

Други пък предлагат удобните плитки. За ежедневието ниските кокове на половината коса са супер. И разбира се – мокрият ефект на косата, сякаш преди малко сме излезли от водата.

прическа
ThinkStock/Getty Images

И още:

15 откачени рокли от Met Gala 2018 (СНИМКИ)

Един червен килим – десетки горещи красавици със секси рокли (СНИМКИ)

Актуалните тенденции за 2018 в маникюра (ВИДЕО)

Вежди като бодлива тел: Бихте ли го направили? (СНИМКИ)

Момичета, не прекалявайте с грима сега. Ето как (ВИДЕО)

„Голите дънки“, за които всички говорят (СНИМКИ)

15 модни кошмара, които трябва да останат в миналото (СНИМКИ)

Тенденции в грима, които трябва да се забранят със закон (ВИДЕО)

Убийствена мода: Най-болезнените трикове за красота в историята (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук