Известно е, че звездите са претенциозни и си имат своите изисквания, когато са на едно или друго място. Това поведение обаче прави сериозно впечатление на другите хора, които водят по-нормален живот, лишен от скъпи удоволствия и голям антураж, който да им угажда. В ерата на социалните мрежи обаче има потребители, които свободно споделят за сблъскването си с големите звезди и се оказва, че някои са или доста високомерни, или имат странно поведение. За такива куриозни случаи разказват тиктокъри, в канала "Stars News" във vbox7

Представете си да сте едно от най-богатите млади момичета в света, да притежавате огромен козметичен бранд, а фамилията ви да е Кардашиян или Дженър. Сега си представете, че сте на вечеря в скъп ресторант, поръчвате луксозна вечеря за над 500 долара и оставят бакшиш от едва... 20 долара. Е, Кайли Дженър явно е преценила, че толкова заслужава сервитьорът, който я е обслужвал, споделя Джулия Каролан в Тик Ток.
 
@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt 💖 xo #greenscreen #manhattan #fyp #foryoupage #celebrity #rating #newyork

♬ OUT WEST (feat. Young Thug) - JACKBOYS & Travis Scott


Камерън Далас е популярна звезда в социалната мрежа, но явно не всеки го познава. Излизайки с приятели се оказало, че заведението, в което искал да ги заведе било затворило, но Камерън настоявал за маса, на която да се настани с компанията си. Служителите обаче му отказали, а Далас отвърнал: "Ти изобщо имаш ли представа кой съм аз?". Е, не знаем дали са го настанили, но Джулия Каролан споделя в TikTok, че отношението му било много грубо.
 


Кендъл Дженър не се изявява в публичното пространство със скандални връзки или капризи, но според потребител на социалната мрежа, тя не разговаря директно с хората, а през асистентите си. Той разказва, че макар самата Дженър да присъства на дадената среща, предпочита да не си отваря устата. Описват я като студена и дръпната, но дали е наистина така... не може да потвърдим, а и милионите ѝ последователи са на друго мнение.

Дакота Джонсън стана известна с поредицата "Петдесет нюанса сиво", но сякаш актьорската ѝ кариера не се разви повече от този връх. TikTok-ър обаче сподели, че попаднал в един самолет с актрисата, но преди да излетят се оказало, че Дакота си е забравила паспорта вкъщи и предизвикала забавяне на полета, разказва потребител с име Синди.
 
@_sincindy

Like for part 2 if we don’t get banned 😂 #matthewgraygubler #fyp #youpage #foryoupage #nickiminaj #badbunny #lax #celebs

♬ original sound - Cindy


Ники Минаж пък имала странно изискване, отново разказва Синди, която твърди, че рапърката отказвала да напусне борда на самолет, в който пътувала, докато всички други, включително екипажът, не го напуснат първи. "Тя отказваше да слезе, а стюардесите не напускат борда... Бях фенка на Ники, но сега...".

Джейсън Деруло е голяма музикална звезда, но на всеки певец му се случва да забрави част от текста на песента си. Певецът обаче до такава степен не е бил подготвен за коледен концерт, че си написал думите на песента на... ръката. Човек, работещ в "Дисни" сподели, че било много неудобно и непрофесионално от негова страна, но на звездите всичко им е простено, когато шоуто е на живо.

Наоми Кембъл предизвика фурор около себе си, когато в началото на пандемията се качи на самолет, облечена в предпазен костюм. Очевидно е, че култовата манекенка е доста гнуслива и се пази, не само по време на пандемия, защото винаги носи кърпа със себе си, за да я сложи на мястото си, когато пътува със самолет.