Колкото и странно да звучи има известни личности, които все още нямат профил в нито една социална мрежа. Те смятат, че феновете всъщност не трябва да знаят всяко малко нещо, което се случва в живота им, поради което не използват социалните медии. Кои са тези звезди и какви са техните причини за това решение? Отговорите от канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Даниъл Радклиф

Изглежда, че не съществува магическо заклинание, което да работи върху един от любимите британски актьори, за да  започне да използва социалните мрежи. В свои интервюта Даниъл Радклиф споделя, че би било нездравословно да чете коментари за себе си онлайн. За момент се е замислял дали да си създаде акаунт в Twitter, но бързо се е разубедил, тъй като е бил откровен, че най-вероятно често ще изпада в конфликтни ситуации с хората, които критикуват мнението му.

Даниъл Радклиф
Gettyimages

Ема Стоун

Актрисата Ема Стоун предпочита да стои далеч от всякакви социални мрежи, поне засега. Тя признава на Дженифър Лорънс в разговор, че на нея би ѝ носило негативни емоции, ако трябва да се справя с всичко, което се случва в социалните медии. Във връзка с това тя споделя, че няма против, че хората живеят с начина, по който светът се развива технологично, но тя няма намерение да участва в такива неща.

Ема Стоун
Gulliver/Getty Images

Брад Пит

Преди няколко години Брад Пит споменава, че не е имал нужда да има акаунт в Twitter. Той обаче е съгласен с факта, че социалните мрежи могат да бъдат полезен инструмент, когато имаш нужда да предотвратиш разпространението на дезинформация свързана с личността ти. Това е причината, която го кара да се замисли два пъти за това дали да има профил в социална мрежа и все пак смята, че това е трябвало да се случи в по-младите му години.

Брад Пит
Gulliver/Getty Images

Сандра Бълок

Актрисата Сандра Бълок споделя, че ако има профил в социална медия, тя ще бъде един от хората, които непрекъснато ще напомнят на другите, че не всичко, което е публикувано онлайн, трябва да бъде истина. Тя също разказва, че коментарите, които се изписват по неин адрес успяват да стигнат до нея, което вероятно е друга причина да не бъде в социалните мрежи. Въпреки това актрисата е споделяла, че не може да знае дали ще мисли по същия начин, когато собствените ѝ деца пораснат и започнат да използват социалните мрежи.

Сандра Бълок
Gulliver/Getty Images

Джордж Клуни

Джордж Клуни не веднъж е потвърждавал, че не планира да има собствен профил в социалните медии. От негова гледна точка хората не трябва да знаят какво мисли и прави през цялото време. Той също така вярва, че публикуването на неподходящо съдържание в тези пространства може да струва на всеки актьор кариерата му.

Джордж Клуни
Gulliver/Getty Images

Кийра Найтли

Кийра Найтли е правила опит да се присъедини към социалните мрежи, но ѝ отнема само няколко секунди, за да осъзнае, че това не е за нея и че никога няма да повтори действията си. Актрисата се изплашила като видяла, че само няколко мига след създаването на профила си тя вече имала стотици последователи. Кийра Найтли вярва, че е взела мъдро решение, тъй като иска да запази неприкосновеността на личния живот на децата си, докато пораснат достатъчно, за да вземат собствени решения относно това дали искат да споделят личния си живот с другите.

Най-печелившите звездни двойки в Instagram (ГАЛЕРИЯ)

Кейт Уинслет

Звездата от "Титаник" вярва, че социалните медии са един много сложен свят, който трябва да управляваш. Всъщност никой в семейството ѝ, включително и тя самата, няма активен акаунт в социалните мрежи. Кейт Уинслет смята, че ако иска да говори с някого, винаги може просто да вдигне телефона и да се обади или да изпрати съобщение на този човек и не чувства никаква необходимост от профил в социална мрежа.

Кейт Уинслет
Gulliver/Getty Images