Терминатор 4 с открит финал
Терминатор 4 с открит финал / снимка: БГНЕС /

Финалът на най-новия епизод на култовия екшън "Терминатор" 4 ще бъде открит и всеки зрител ще може сам да реши какво означава той, предаде Лента.ру.

 

"Сюжетната линия прекъсва доста рязко. Това несъмнено ще предизвика недоумение сред зрителите. Никакви реверанси, финалът ще бъде твърд, а мненията за значението му се разделят. Докато се връщате към колата си, си мислите, че означава едно, а друг зрител си мисли съвсем друго", сподели режисьорът на проекта Мак Джи.

 

Дали филмът ще има още продължения, ще зависи изцяло от касовия му успех. "Ако има успех, ще направим още два филма", подчерта Мак Джи. Той потвърди също, че работи по екранизация на знаменитото произведение на Жул Верн "20 000 левги под водата".

 

Ако "Термиантор" се окаже успешен, всички проекти ще бъдат отложени до края на снимките на продължението. БГНЕС припомня, че ръководството на Warner Bros настоя за пълна промяна на края на "Терминатор 4", след като в интернет се появи фрагмент от края на филма. Първоначално се предполагаше, че героят на Крисчън Бейл Джон Конър загива в схватка с Терминатор Т-800 и лидерите на съпротивата, осъзнавайки значението му за хората, решават да създадат киборг по негов образ и подобие. Филмът излиза на екран през май 2009 г.