/ Gulliver/Getty Images
Рапърката е с 10 номинации за видеонаградите, които ще бъдат раздадени в Ню Йорк
След като бе пренебрегната в основните категории на наградите „Грами”, Карди Би получи най-много номинации за видео музикалните награди на MTV, съобщи АФП.
 
25-годишната певица от Бронкс е с общо 10 номинации, сред които за наградите за най-добър изпълнител и най-добър нов изпълнител, както и за видео на годината за песента „Finesse”, изпълнена в дует с Бруно Марс.
 
2017-а: Горещата Хейли Болдуин засенчи победителите на видео наградитена MTV (СНИМКИ)

Церемонията по връчването на видео музикалните награди на MTV ще се състои на 20 август в Ню Йорк, след като миналогодишното й издание бе в Лос Анджелис.
 
Шест песни на Карди Би, сред които направилата я известна „Bodak Yellow” и излязлата в началото на юли „I Like It”, са били в челната десятка на американската класация по продажби. Първият й албум „Invasion of Privacy” бе начело в американския чарт.
 
Рапърката Карди Би роди момиченце

Щастието й се усмихна и в личния й живот - на 10 юли Карди Би роди момиченце Кълчър от съпруга си, рапъра Офсет от триото „Мигос”.
 

Gulliver/Getty Images


Бионсе и Джей Зи са с 8 номинации за видеото си „Аpeshit”, заснето в Лувъра. Песента е от албума „Everything Is Love”, който двамата издадоха на 16 юни като „Картърс”. Рапърите Чайлдиш Гамбино и Дрейк пък са с по 7 номинации.

Май 2018: Големите победители на наградите „Билборд“
БТА