/ Gulliver/Getty Images
Карди Би съобщи, че е родила първото си дете, съобщи Би Би Си. Момиченцето се носи името Култур Киари Сифъс.
 
25-годишната рапърка сподели новината с последователите си в социалната платформа Instagram заедно със своя снимка в напреднала бременност, обградена от слънчогледи.
 
 

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on


Би сподели с феновете си, че дъщеря й се е родила на 7 юли.
 
Нейният съпруг Офсет, за когото тя се омъжи тайно през септември, също сподели новината с последователите си.
 
По-рано тази година Карди Би беше гост в предаването на Хаурд Стърн, където разкри, че очаква момиченце. Тя също сподели, че името на детето е избрано от съпруга ѝ.
 
 

Kulture :’)...no better feeling ❤️🌸

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on


Тази година беше пълна с разкрития за рапърката. През юни тя каза на феновете си, че се е омъжила тайно, защото „има моменти, които искам да запазя в тайна".

"Нашата връзка беше толкова нова, че се събирахме и разделяхме, но и двамата пораснахме много, за да я задържим, понеже сме толкова влюбени, че не искаме да изгубим другия, за това през една септемврийска сутрин се събудихме и решихме да се оженим", разказа искрено рап звездата.
 
Тя сподели още, че не е носила нито рокля, нито грим по време на церемонията, нито пък има венчална халка.

Съпругът й Офсет е член на хип-хоп триото "Мигос". Сайтът за знаменитости TMZ потвърди преди време, че двамата са се оженили в Атланта на 20 септември м.г. - месец преди рапърът да поиска ръката на любимата си на концерт във Филаделфия през октомври. В сертификата хип-хоп звездите фигурират с истинските си имена - Белкалис Марленис Алманзар и Киари Кендръл Сефъс, разкри още сайтът.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС