Нов скандал в Бъкингамският дворец. Съпругът на британската принцеса Юджини бе сниман на яхта в Средиземно море в компанията на топлес красавици, съобщава "DailyMail".

Принцеса Юджини показа първата си рожба и разкри как се казва (СНИМКИ)

Папараци са уловили Джак Бруксбанк край остров Капри да се забавлява в компанията на няколко дами. Официално той се води на пет дневна командировка заради благотворителна вечеря на УНИЦЕФ.
 

През това време принцесата, която е внучка на кралица Елизабет е в Лондон, където се грижи за 5-месечния им син Аугуст.
 

35-годишният Джак е прекарал цял следобед на шикозна яхта, пиейки розе. Компания са му правели Рейчъл Залис - бивша модна редакторка на сп. Glamour и моделът Мария Бучелати. Мария и Джак Бруксбанк са позирали прегърнати заедно за селфи, което по-късно е изтрито от Инстаграм профила й.

Защо 2021 г. е толкова специална за кралското семейство (СНИМКИ)

Заедно с тях на яхтата е била и още един модел - италианката Ерика Пелосини, която периодично сваляла горнището на банския си, за да се пече гола пред очите на кралския зет. Освен на вино и красиви гледки, четиримата от компанията се отдали и на плуване и гмуркане. Снимките на Джак Бруксбанк от о.Капри може да видите на страницата на "DailyMail".

Принцеса Юджини е дъщеря на сина на кралицата - херцогът на Йорк принц Андрю и е 11 в линията за наследяване на трона. Тя се омъжи за Бруксбанк през януари 2018, след като двамата имаха дълга връзка, продължила над 7 години.