/ iStock/Getty Images
Потребителите, които използват емоджита в съобщенията си, правят повече секс от останалите, установиха две американски проучвания, цитирани от в. "Метро".

Съвети за любов и секс през лятото (ВИДЕО)
 
Над странната връзка между емоджита и секс работили екипи от Института Кинси от университета в Индиана и от Лейк Форест колидж в Илинойс. Учените със сигурност установили, че хората, използващи редовно емоджите и емотикони се впускат по-често в сексуално общуване от останалите.
 
Били изследвани над 5300 незадомени американци на възраст между 18 и 84 години. 30 процента от тях използвали емоджита при запознанства. Те се оказали с по-многобройни сексуални завоевания.

Да си знаете: Удоволствието от секса намалява с възрастта
 

via GIPHY

При второто проучване, обхванало 275 души на възраст между 18 и 71 години, било констатирано, че тези от тях, които използвали емоджита в общуването си, имали по-добър успех при запознанствата си с в специализирани сайтове.
 
Според учените хората, прибягващи до споменатите символи, са по-уверени в себе си и по-забавни. Това ги прави по-успешни в очите на потенциалния партньор. Емоджитата говорят за младежки дух, а той често е считан като предпочитано качество при избора на сексуален обект.

И още:

Експертите са категорични: Спалнята не е най-доброто място за секс (ВИДЕО)

Как четирите фази на Луната влияят на сексуалния ни живот?

4 нестандартни места за горещ секс през лятото (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА