Фронтменът на Simply Red Мик Хъкнъл се надява останалите членове на бандата, с които е на сцената от 2003 г., да дадат много от себе си в тези концерти
Фронтменът на Simply Red Мик Хъкнъл се надява останалите членове на бандата, с които е на сцената от 2003 г., да дадат много от себе си в тези концерти / Gulliver/Getty Images
"Симпли ред" (Simply Red) ще тръгне на турне във Великобритания през есента следващата година, за да популяризира предстоящия си албум "Blue Eyed Soul", съобщи Контактюмюзик.
 
Изпълнителите на хита "Fairground" ще изнесат 11 концерта. Турнето им ще започне с шоу на 6 октомври 2020 г. в Нюкасъл и ще приключи с концерт в Борнемут на 23 октомври същата година.

Обявиха Ози Озбърн за генетичен мутант
 
Фронтменът Мик Хъкнъл заяви, че се надява останалите членове на бандата, с които е на сцената от 2003 г., да дадат много от себе си в тези концерти.
 
През 2015 г. бандата издаде първия си албум от 8 години - "Big Love". Макар че Мик 8 години не бе работил със Стив Люинсън, Кенджу Сузуки, Кевин Робинсън, Дейв Клейтън и Рони Рот, временната им раздяла означаваше, че фронтменът на бандата ще може да си създаде по-ясна представа за звученето й.

Kънтри звездата Уили Нелсън отмени турне заради дихателни проблеми
 
"Албумът "Stay" на "Симпли ред" от 2007 г. ме отдалечи от групата - каза той. - Дълго се питах какво точно е звученето й. Сега знам, че то е оригинално. Всъщност не познавам друга банда, която да обединява в едно различни музикални елементи."
 
"Blue Eyed Soul" ще излезе на 8 ноември.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА