/ / Gulliver/Getty Images
Срокът за завършването на 25-ия филм за Джеймс Бонд отново беше удължен и от месец септември бе преместен за октомври-ноември, съобщава в. "Сън".

На този филм не му върви: Взрив на снимачната площадка на „Бонд 25”, ранен е човек

Отлагането се дължи на травмата, получена от изпълнителя на главната роля Даниъл Крейг и заради участието на актьора Рами Малек, злодеят в лентата, в предварително заплануваните снимките в друга продукция.

Удълженият срок ще даде възможност на екранния агент 007 Даниъл Крейг да изкара своя курс за рехабилитация и да се появи в пълна форма на снимачната площадка. Но когато той се възстанови, тогава пък Рами Малек ще трябва да участва в други планирани снимки и по този начин пропада съвместната им работа.

Даниъл Крейг си нарани глезен на снимките за следващия Джеймс Бонд

Отлагането на завършването на филма се състоя по-малко от седмица, след като ситуацията на снимачната площадка в студията "Пайнууд" излезе от контрола на пиротехниците. Те правеха ефект с огнено кълбо, когато се разнесоха три последователни взрива. Наранявания получи член на снимачната група, беше разрушена част от покрива на павилиона и бяха избити пет панела от страничната му стена.

Gulliver/Getty Images

Въпреки всички тези неуредици, създателите на филма уверяват, че той ще излезе на екран както е планирано - през месец април 2020 г.
БТА