Даниъл Крейг не за първи път се ранява по време на снимки
Даниъл Крейг не за първи път се ранява по време на снимки / Gulliver/Getty Images
Британският актьор Даниъл Крейг ще бъде подложен на лека операция на глезена след травмата, която получи по време на снимките на новия филм за Джеймс Бонд, предадоха световните агенции.
 
Екранният агент 007 се нарани в Ямайка, докато участваше в заснемането на петия филм с негово участие в главната роля. Снимачният календар на продукцията е доста напрегнат, а Крейг ще трябва да се възстановява най-малко две седмици след операцията.

Даниъл Крейг си нарани глезен на снимките за следващия Джеймс Бонд
51-годишният Крейг е снимал сцена с високоскоростно преследване в Ямайка, когато се е подхлъзнал и е паднал. При падането екранният агент 007 е наранил глезена си.
 
"Даниъл беше подготвен за една от последните сцени в Ямайка. Той спринтираше, когато се подхлъзна и падна. Изглежда доста го болеше и се оплака от глезена си. Очаквано инцидентът го ядоса. От безсилие той дори хвърли сакото си на земята", разказва неназован източник, цитиран от в. "Сън".

Актьорът Ричард Мадън отхвърли слуховете, че ще е следващият Джеймс Бонд
Даниъл Крейг бе транспортиран в САЩ, за да бъде прегледан от същия хирург, който лекува футболната звезда Хари Кейн по-рано през годината. Заради инцидента планираните снимки в лондонските студия "Пайнууд" бяха отменени.
 
Даниъл Крейг не за първи път получава травма по време на снимки за филм от поредицата Джеймс Бонд. Актьорът, който тренира усилено за ролята и държи сам да изпълнява каскадите си, изгуби два зъби, докато снимаше "Казино Роял" през 2006 г. По време на снимките за "Спектър на утехата" през 2008 г. актьорът скъса раменен мускул, контузи ребрата си и си поряза пръста. През 2015 г. се наложи снимките за филма "Спектър" да бъдат преустановени за две седмици, за да може Крейг да се подложи на операция.

Разкриха как ще се казва новият филм от поредицата за Бонд
 
Все още неозаглавеният 25-и филм за Джеймс Бонд трябва да излезе на екран през април 2020 г.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА