/ БГНЕС
Джеймс Бонд изглежда ще стане екоактивисит, след като британски медии оповестиха, че ще кара електромобил "Астън Мартин" в нов филм, предаде Ройтерс.

Разкриха как ще се казва новият филм от поредицата за Бонд
 
Агент 007, в чийто образ се превъплъщава Даниъл Крейг, ще седне зад кормилото на нова луксозна кола, която струва 250 000 британски лири. Моделът Rapide E - първият електромобил на компанията "Астън Мартин", ще се появи в 25-ия филм за Бонд.
 

Компанията потвърди, че произвела 155 автомобила от въпросния модел, но отказа да уточни дали Бонд ще шофира един от тях във филма, който е планирано да излезе по екраните следващата година. Според в. "Сън", решението е взето по инициатива на режисьора на филма Кари Фукунага. Близък до филмовата продукция източник го описа като екоактивист.

Отново отложиха датата за излизане на екран на новия Джеймс Бонд
 
"Всички се страхуват, че на Бонд ще бъде лепнат етикет "прекалено политически коректен", но чувстват, че е дошло време той да кара автомобил с нулеви емисии", каза източникът.
 
Американецът Фукунага замени британския режисьор Дани Бойл, който миналата година напусна филмовата продукция, изтъквайки "творчески разногласия".
Даниъл Крейг ще изпълни ролята на Бонд за пети път във все още неозаглавения филм. Очаква се това да е последната му филмова поява като секретния агент на Нейно Величество.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА