Даниел Крейг
Даниел Крейг / Gulliver/Getty Images
Точно когато феновете на поредицата за Джеймс Бонд мислят, че всичко върви по план и излизането на следващия филм няма да се отложи отново, създателите му оповестиха, че той ще тръгне по кината с два месеца по-късно от предварително оповестената дата, съобщи Контактмюзик.
 
От "Метро Голдуин Майер" съобщават, че 25-ият филм за приключенията на агент 007, който все още няма заглавие, ще излезе на екран на 8 април 2020 г., след като първоначално беше оповестено, че продукцията ще тръгне по кината на 14 февруари 2020 г.

Американец ще режисира следващия Джеймс Бонд

Въпреки че датата за излизането му се отлага, се очаква снимките за продукцията да започнат по план следващия месец.
 
Режисьор на 25-ия филм от поредицата е Кари Фукунага. В образа на прочутия агент 007 за пети и вероятно последен път зрителите ще видят британския актьор Даниъл Крейг. Актьорският състав включва още Ралф Файнс, Бен Уишоу, Наоми Харис и Лея Сейду в познатите им роли.

Ще облече ли в бъдеще Агент 007 рокля и токчета?
 
Актьорът Рами Малек, считан за фаворит за "Оскар" с превъплъщението си в образа на Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия", заяви, че няма да "обели и дума" относно слуховете, че той ще играе злодея в следващия филм за Джеймс Бонд.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА