/ / ThinkStock/Getty Images
Ролята на Джеймс Бонд вероятно никога няма да бъде поверена на жена, твърди продуцентът Броколи
Ролята на най-известният таен агент на света - Джеймс Бонд, най-вероятно никога няма да бъде поверена на жена, тъй като тя е написана за мъж, твърди продуцентът на шпионската филмова сага Барбара Броколи.
 
Кой ще е следващият Джеймс Бонд?

Агенцията цитира нейно интервю пред британски в. "Гардиън". "Бонд е мъжкар. Той е мъжки образ. Ролята е написана за мъж и най-вероятно тя ще си остане мъжка", заяви Броколи.
 

"Това не е лошо", изтъкна продуцентът. "Няма смисъл да трансформираме мъжките роли в женски. По-добре е да създадем повече вълнуващи женски роли и сценариите добре да пасват на изпълнителките им", аргументира позицията си тя.
 
Дани Бойл няма да е режисьор на следващия филм за Джеймс Бонд

Спекулациите относно "женския Агент 007" се засилиха, след като бе обявено, че актрисата Джоди Уитакър се готви да осъществи пробив, като се изяви като първата дама, която ще влезе в ролята на "Доктор Кой".
 


Барбара Броколи е дъщеря на продуцента Албърт Броколи, продуцирал много от филмите за Джеймс Бонд. Понастоящем тя отговаря за кастинга на новите роли в легендарната шпионска филмова сага.
 
Кога започват снимките на 25-ия филм за Джеймс Бонд?

Барбара вече успя да убеди Даниъл Крейг да се завърни в продукцията в ролята на Джеймс Бонд, след като той беше заявил, че никога повече няма да се превъплъти на екрана в Агент 007.
БТА