Даниъл Крейг
Даниъл Крейг / Gulliver/Getty Images
Актьорът Даниъл Крейг е наранил глезена си по време на снимките за предстоящия 25-и филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд, съобщи Контактмюзик.
 
Петдесет и една годишният Крейг е снимал сцена с високоскоростно преследване в Ямайка, когато се е подхлъзнал и е паднал. При падането екранният агент 007 е наранил глезена си.

Разкриха как ще се казва новият филм от поредицата за Бонд
"Даниъл беше подготвен за една от последните сцени в Ямайка. Той спринтираше, когато се подхлъзна и падна. Изглежда доста го болеше и се оплака от глезена си. Очаквано инцидентът го ядоса. От безсилие той дори хвърли сакото си на земята", разказва неназован източник, цитиран от в. "Сън".
 
Даниъл Крейг е транспортиран в САЩ, за да бъде прегледан от същия хирург, който лекува футболната звезда Хари Кейн по-рано през годината.

Даниъл Крейг ще се снима във филм на Тод Фийлд
Засега остава неясно дали актьорът е счупил, изкълчил или навехнал глезена си. Заради инцидента планираните за уикенда снимки в лондонските студия "Пайнууд" са отменени.
 
Даниъл Крейг не за първи път получава травма по време на снимки за филм от поредицата Джеймс Бонд. Актьорът, който тренира усилено за ролята и държи сам да изпълнява каскадите си, изгуби два зъби, докато снимаше "Казино Роял" през 2006 г. По време на снимките за "Спектър на утехата" през 2008 г. актьорът скъса раменен мускул, контузи ребрата си и си поряза пръста. През 2015 г. се наложи снимките за филма "Спектър" да бъдат преустановени за две седмици, за да може Крейг да се подложи на операция.

От раждането до днес: Какво не знаем за Даниел Крейг (СНИМКИ)
 
Все още неозаглавеният 25-и филм за Джеймс Бонд трябва да излезе на екран през април 2020 г.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА