Даниъл Крейг
Даниъл Крейг / Gulliver/Getty Images
Даниъл Крейг се готви да бъде звезда във филма "The Creed of Violence" на Тод Фийлд, съобщи Контактмюзик.
 
Петдесетгодишният актьор ще се превъплъти в образа на Робоун в киноадаптация по едноименната книга на Бостън Теран, след като приключи участието си в 25-ия филм за Джеймс Бонд.

Звездно бебе: Рейчъл Вайс роди момиченце
 
Новият филм ще опише историята за престъпника Робоун, който купува оръжие, за да го внесе нелегално от САЩ в Мексико, където е избухнала революция. След като е разкрит от ФБР, той е принуден да осъществи плана си като агент под прикритие.

Планирано е снимките да започнат през 2020 г. Продуценти ще са Брайън Оливър от компанията "Ню рипъблик пикчърс" и Джони Лин от "Филмула".

От раждането до днес: Какво не знаем за Даниел Крейг (СНИМКИ)
 
Петдесет и четири годишният Фийлд първо се зае с адаптирането на книгата на Теран за големия екран през 2011 г., а по-късно склони да бъде режисьор на филма.
 
По-рано Леонардо ди Каприо и Крисчън Бейл бяха кандидати за ролята на Робоун, но филм не бе заснет, макар че през 2013 г. бяха намерени нужните за това средства.

Отново отложиха датата за излизане на екран на новия Джеймс Бонд
 
Първоначално се планираше 25-ият филм за Бонд да излезе по екраните на 14 февруари 2020 г., но след това премиерата му бе отложена за 8 април същата година. В актьорския му състав ще са също Наоми Харис, Ралф Файнс и Леа Сейду.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА