Даниел Калуя
Даниел Калуя / Gulliver/Getty Images
Прословутият агент 007 Джеймс Бонд се очаква да се развихри за пореден път на екран догодина, като в образа му зрителите за последен път ще видят британския актьор Даниел Крейг.

Кой е най-добрият Джеймс Бонд през годините?

Въпросът кой ще бъде неговият наследник вълнува както публиката, така и букмейкърите. Сред настоящите им фаворити, след триумфа си на наградите БАФТА, се открои британският актьор от афроамерикански произход Даниел Калуя, пише в. "Дейли експрес".
Името на 28-годишния Калуя нашумя покрай хоръра "Бягай!" на режисьора Джордан Пийл. Ролята дори донесе на британеца номинация за Оскар за най-добър актьор.

Кой е най-големият пияч във филмовата история на Джеймс Бонд?

На отминалата церемония за наградите БАФТА Даниел Калуя беше удостоен с приза "Изгряваща звезда". Отличието се присъжда на обещаващи млади таланти, които не е задължително да са дебютанти в киното, и е единственото, носителят на което се определя от публиката.

Даниел Калуя
На отминалата церемония за наградите БАФТА Даниел Калуя беше удостоен с приза Gulliver/Getty Images

След като получи наградата, Калуя изпревари отдавнашните фаворити Ейдън Търнър и Идрис Елба като наследник на Даниел Крейг в образа на Джеймс Бонд.
В памет на сър Роджър Мур, превъплътил се 7 пъти в образа на Джеймс Бонд (СНИМКИ)
"Даниел Калуя е стойностен актьор и наградата "Изгряваща звезда" на БАФТА е свидетелство за това. След триумфа му подкрепата му за следващия агент 007 от страна на зрителите и любителите на залози нарасна", казва Алек Апати от букмейкърска къща "Ладброукс".

Идрис Елба - първият чернокож Джеймс Бонд?

Въпреки че е изпреварил Ейдън Търнър и Идрис Елба, Даниел Калуя остава зад изявените фаворити Джеймс Нортън, Том Харди и Джак Хюстън

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА