Новият фаворит за ролята на Джеймс Бонд (СНИМКИ)
Новият фаворит за ролята на Джеймс Бонд (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Актьорът Ейдън Търнър, който по-рано през тази година оглави класацията за сексапилни мъже на списание Glamour, е новият фаворит на букмейкърите за ролята на Джеймс Бонд, съобщи Контактмюзик.

Glamour обяви стоте най-сексапилни мъже на 2016 година (СНИМКИ)

Настоящият агент 007, актьорът Даниел Крейг, все още не е обявил дали ще се завърне за следващото приключение. И тъй като вероятността той да се откаже от ролята е голяма, от месеци се спрягат имената на потенциални негови наследници. Сред тях са актьорите Идрис Елба и Деймиън Люис.

Най-високоплатеният Джеймс Бонд

Наскоро като фаворит на букмейкърите от "Ладброукс" се открои актьорът Том Хидълстън, познат на зрителите като Локи от поредицата за приключенията на скандинавския бог Тор. Сега обаче с "едно рамо напред" е излязъл Ейдън Търнър, превъплътил се в образа на джуджето Кили в трилогията "Хобит".

Новият фаворит за ролята на Джеймс Бонд (СНИМКИ)
netinfo
От букмейкърската къща приемат залози 1 към 2 за Търнър като най-вероятен наследник на Даниeл Крейг в ролята на Бонд. Залогът за Том Хидълстън е 2 към 1. Следват Том Харди, Идрис Елба, Хенри Кавил и Деймиън Люис.

Идрис Елба - първият чернокож Джеймс Бонд?

Букмейкърите смятат, че съвсем скоро ще стане ясно кой ще играе Джеймс Бонд. Това, което се знае на този етап е, че Сам Мендес няма да режисира следващия филм. Мендес, който реализира последните два филма за приключенията на Бонд - "Спектър" и "007: Координати: Скайфол", наскоро оповести, че е приключил с поредицата.

Източник: БТА