Понякога се чудим как и откъде се появяват искрите между нас и партньора ни. Връзка в това имат характера, зодията и сексуалността ни. От Edna.bg разказват какъв е сексуалният профил на всяка зодия.

Овен

Представителите на зодия Овен са огнени, темпераментни и неудържими. Те не се боят да експериментират. Те ще кажат на партньора си именно това, което искат, без заобиколки. Те обичат да запалват огъня преди да избухнат като фойерверк, но им харесват също и ласкателствата.

Телец

Профилът на хората от зодия Телец показва страстна природа, за която физическото общуване е много важно. Те обичат да действат „по същество“, тъй като отклоненията, фантазиите, възгласите и експериментите не ги привличат. Когато са възбудени, те все пак могат да съумеят да се въздържат и да подходят с ягоди, шампанско и класическа музика.

Близнаци

За да плените някого от зодия Близнаци, са ви необходими хитрост, ловкост и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което мечтае. Те са готови да опитат всичко, което е забавно, възбуждащо или извън правилата. Те са готови да опитат всякакви пози на всяко място в стаята.

Рак

Ракът е творчески настроен в леглото. Той се старае да задоволи своите нужди и тези на партньора си. В същото време обаче те могат да бъдат доста срамежливи – не очаквайте подканяне и инициатива, преди да сте ги предразположили. Хората от зодия Рак са верни и очакват вярност, дори и да си позволят някой флирт.

секс
iStock/Getty Images

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те не пестят енергията си, но се стремят да задоволяват своите нужди и търсят някой, който да им отговори със същата страст и ентусиазъм. Хората, които са зодия Лъв, са умели любовници, но обичат да играят по правилата и да следват вече избраните „маршрути“.

Дева

Онези, които са родени с този зодиакален знак, са пример за нежност. Те предпочитат да бъдат по-умерени в желанията си. Техен стремеж е да удовлетворят партньора си като постепенно му дадат това, от което се нуждае, без да бързат. В същото време споменът за тях остава дълго.

Везни

Зодия Везни са също толкова артистични и вдъхновени в леглото, колкото са и в живота извън вкъщи. Те смятат секса за форма на изкуството и желаят да изследват най-различни форми на интимност. За зодия Везни има значение не само сексуалния акт, а и атмосферата и вътрешните изживявания. Те харесват разговорите, свещите и музиката.

Скорпион

Когато стане въпрос за секс, Скорпионът е най-високо в хранителната верига. Той е незадоволим, примитивен и хищен. В леглото той има една единствена цел – да даде и да получи най-голямо удоволствие. Партньорът може да очаква всичко, колкото и лудо да е.

двойка
iStock/Getty Images

Стрелец

Когато стане въпрос за секс, зодия Стрелец са свободомислещи – те наистина вярват, че секс може да се прави на всяко място, по всяко време. Стрелците са забавни, игриви и страстни. Експериментирането с нови сексуални техники също им идва присърце.

Козирог

Те са повече от дръзки и необуздани. Тяхната страст може да изненада всеки любовник, който е привикнал към продължителни увертюри и изисканост. Козирозите са разкрепостени и когато опознаят партньора си, те са готови да изпитат границите на неговата страст. Хората от зодия Козирог рядко ще предложат прекалено нестандартни сексуални практики, но ще вложат огромна енергия във вече познатите начинания.

Водолей

Сексуалният живот на зодия Водолей се гради на странното и необичайното. Хората, които са с този зодиакален знак, винаги се стремят към нова техника или играчка, която още не е опитана. Те могат да намерят свой любим секс-партньор дори и само по странните си предпочитания и идеи, представи за външността и мисленето. Когато му се наситят – те могат просто да обърнат нова страница и да продължат нататък.

Риби

Природата на Риби е задвижвана от фантазията, както и техния сексуален свят. Те са отворени към най-различни предложения и имат нужда от самоуверен партньор. Това означава, че освен увереността си, той трябва да умее да отгатва и техните желания.

 
Edna.bg