/ Един за друг
Симпатичните Румен и Йоана от Трявна достигнаха седмичен фалит, след като не се справиха с индивидуалните предизвикателства в “Един за друг”. Неуспехът в игрите за дамите, в която Румен заложи всичко на своята любима, ги остави на дъното на седмичното класиране с нула лева в сметката.

Индивидуалното изпитание за дамите тази седмица отново ги изправи пред неизвестното. Използвайки само вкусовите си рецептори, те трябваше да опитат единадесетстепенно гурме меню, включващо както вкуснотии, като халва, авокадо и крем карамел, така и екзотични храни, сред които пържени щурци и свински крачета.

Жените имаха за задача да обяснят на своите кавалери какви са ястията пред тях. Всяко вярно предположение можеше да се окаже решаващо в борбата за оцеляване в надпреварата, а комичните ситуации и предположения идваха от всички посоки.

Най-добре с предизвикателството се справиха двойките на брокера Светослав и съпругата му Сияна, фотографите Дилян и Петя, полицаите Маргарита и Кристиян, както и забавните перничани Михаела и Венцислав, които завършиха на първо място в седмичната класация.

Утре на сцената на най-позитивното романтично риалити главна роля ще имат недостатъците на всеки един от обитателите на любовното имение, а битката за спасение ще е изключително ожесточена. Кой е наивен, кой – мързелив и кой пък е ревнив, ще разберете в премиерния епизод на “Един за друг” в неделя, 31 март, от 20:00 ч. по NOVA. Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.