Адреналинът е хормон, който е свързан със стреса. Има хора, които умишлено искат да засилят усещанията си чрез екстремни спортове, високи скорости, приключения и др, пише каналът "Celebrity Box" във vbox7. Ето и идеи от някои популярни българи: 

Високи скорости

Наум Шопов е фен на високите скорости и бързите возила. Той често споделя сторита и снимки в партньорство с различни марки автомобили. В Highlights в Instagram има поредица, в която прави ревюта на множество автомобили, като разказва на потребителите си за основните характеристики, интересни факти и т.н.
 

Асен Блатечки често е описван като „лошото момче на българското кино“. Това описание му пасва толкова добре и заради неговата голяма страст – моторите. Споделя, че страстта му идва от 15-годишен, когато вижда децата в махалата да се опитват да карат мотор. Тогава той го откупува от тях и така започва голямата му любов към всякакъв тип мотори, която казва, че е за цял живот.
 


Бънджи

През изминалата година Лъчо от група „Скандау“ публикува снимка, която е уловила момента, в който той скача с бънджи. Рапърът остави кадъра без описание, но от различни сторита стана ясно, че е бил придружен от половинката си – Рали. Двамата често пътуват в България и показват на последователите си по-непопулярни места от родината.
 


Плуване с акули

Йоана Йоко е едно от най-свежите попълнения на българския YouTube в последните години. Тя е авантюрист по душа и това си личи от социалните й мрежи. В поредица от видеа тя хваща първия самолет или се качва на колата си без определена посока, оставяйки последователите си да решат къде отива. Друго нейно интересно приключение е плуването с акули на Малдивите. Русенката има и влог в YouTube, в който подробно описва адреналина от преживяването.
 


Приключенски пътувания

Крис Захариев е приключенец по душа и режисьор по образование. Неговият адреналин не идва от коли, мотори или екстремни преживявания, а от приключения, които те откъсват от монотонното ежедневие. Той създаде поредица „Да се изгубиш нарочно“, в която с двама негови приятели изминаха над 5600км в страната, за да открият себе си, загубвайки се в затънтени български селца. Проектът е реализиран в поредица от YouTube видеа, които те вдъхновяват да събереш малко дрехи в раница и да обикаляш на стоп страната.