Пускат билетите за шоуто на Джордж Майкъл в София
Пускат билетите за шоуто на Джордж Майкъл в София / netinfo

Вече започва продажбата на билети за концерта на Джордж Майкъл в България on-line. Билетите могат да бъдат закупени от най-големите феновете на звездата на адрес www.georgemichael.com като цените са 50, 60 и 70 лв.

Организаторите от „Жокер Медиа” пускат официално в България билетите за концерта на 30 март в Билетен Център – НДК и в Интернет на адрес www.eventim.bg, уточнява БГНЕС. Непосредствено пред сцената на стадион Локомотив е т.нар. „Сurcle of fait” с капацитет за 1000 души, където по традиция са най-горещите привърженици на звездата. Пред сцената ще бъде изградено пространство за още 4000 зрители. Специалните заграждения за тази зона пристигат директно от Англия и са изработени за продукцията на Джордж Майкъл.

Мега-звездата ще пее в София на 28 май в подкрепа на лишените от свобода български медици в Либия. Организаторите обещават изключително зрелищен концерт, който ще отговори на очакванията и на най-взискателните меломани. До момента шоуто на Джордж Майкъл е гледано от над 650 000 души в 11 европейски страни.