Проклятието на Анабел – най-зловещата кукла в света (СНИМКИ)

/ Thinkstockphotos
Има парцалена кукла, чиято история е обвита с много мистерия и зловещи разкази. Тя е толкова популярна, че е създаден филм за нея.
Това е Анабел – кукла закупена през 1970 г. от младо момиче. След като привидно обикновената играчка попаднала в дома на девойката, започнали да се случват странни неща – оставяне на бележки с надпис „Помощ“ из цялата къща. Приятел на семейството дори разказвал, че бил нападнат от куклата, когато им е бил на гости.
Друга история за Анабел гласи, че майка я купила за подарък на дъщеря си, която била колежанка. Куклата била отнесена в общежитието на девойката, където тя живеела със съквартирантка. Непосредствено след това започнали да се случват странности – момичетата намирали Анабел на необичайни места, без да са я оставяли там.

Островът на куклите - най-зловещото място на земята

Намирали накъсани листи хартия, изпълнени с детски драсканици. Според разказите на любители на зловещи истории, девойките веднъж дори открили парцалената кукла да стои изправена на краката си.

13 реални вещи, за които се смята, че са прокълнати (СНИМКИ)

Твърди се, че едното момиче било нападнато от Анабел, но се разминало с големи драскотини по цялото тяло. Така колежанките се свързани с екстрасенси, които отнесли куклата и я заключили.
Говори се, че Анабел е обладана от демон и дори е портал към ада. Днес зловещата кукла е поставена в специален музей и дори се държи под ключ.

Вижте още зловещи истории:

Коя е Кървавата Мери? (ВИДЕО)

Снимки: 13 от най-зловещите места в света

Къде в България може да настръхнете от страх?

Аокигахара - гората на самоубийците

Зловещата история на любопитната робиня с отрязано ухо (ВИДЕО)

Има ли духове в града на вещиците Сейлъм? (СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук