Принц Джордж пръска чар в Нова Зеландия
Принц Джордж пръска чар в Нова Зеландия / Guliver/Getty Images

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж взеха принц Джордж на първия си официален ангажимент в 19-дневната си обиколка в Нова Зеландия и Австралия.

СНИМКИ: Бурен вятър посрещна принц Джордж в Нова Зеландия

Кралската двойка се срещна с млади майки и бащи в Уелингтън и с представители на детската организация с идеална цел Плънкет. Родителите били избрани, за да отразяват разнообразието на новозеландското общество.

Принц Джордж пръска чар в Нова Зеландия
netinfo

По време на събитието осеммесечният принц Джордж остана спокоен, въпреки че някои от връстниците му не спряха да плачат, посочва БГНЕС.

Всички бебета били родени в седмиците около раждането на самия Джордж на 22 юли 2013 година.

СНИМКИ: Дебютът на кралското бебе

Невръстният принц се отдаде на пълзене с другите деца в стаята с голям портрет на прабаба му, кралица Елизабет Втора.

Принц Джордж пръска чар в Нова Зеландия
netinfo

Принц Уилям и Катрин разговаряха без официалности с родителите на 10 бебета, включително двойка хомосексуални бащи и самотна майка.

Малкият Джордж беше облечен в син гащеризон за 75 паунда на британската луксозна марка Рейчъл Райли, бяла блуза и меки сини обувки. Катрин не изпускаше малчугана от поглед, докато Уилям разговаряше с някои от родителите. "Това е лудост, има бебета навсякъде", пошегува се принц Уилям.

Кралската сватба в снимки

Идеята на срещата беше кралската двойка да представи младия принц пред света по възможно най-неформален начин. Освен това те имаха шанс да обменят опит с другите млади родители.

Принц Джордж пръска чар в Нова Зеландия
netinfo