/ NOVA
Бойците отиват на племенен съвет за втора поредна седмица
Екстремна водна битка и сложна кръстословица отределиха съдбата на племената в първата номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. Приключенците успяха да надвият съперниците си и спечелиха играта. На второ място се наредиха Шампионите, а Бойците ще се срещнат с водещата на формата Ралица Паскалева на племенния съвет след загубата.

Игри на волята България
NOVA

В оспорваната битка самообладанието и бързият ум на Милена донесоха победата на Приключенците. Въпреки че изоставаха, усмихнатата аниматорка се справи преди Елена от Шампионите и Соня от Бойците с решаването на кръстословицата и първа изписа „Съединението прави силата“ на платформа 2 метра над земята.

Напрежението и раздорите в племето на Бойците преди битката оказаха своето влияние. Двата новообразувани лагера в отбора застанаха един срещу друг и доведоха до загуба.

След прибирането на племето в Резиденцията, скандалите между силните характери не спряха, търсейки виновници за загубата и създалата се ситуация в племето.

Игри на волята България
NOVA

Как ще протече племенният съвет? Ще бъде ли потушен спорът между Стоян и Мани или ще се изостри? Ще затвърдят ли Бойците двата си лагера или ще има изненади? Какво ще се случи на втората номинационна битка? Кое племе ще се спаси и кое ще се наложи да излъчи двама номинирани? – ще стане ясно утре вечер в 21:00 часа само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.