/ NOVA
Капитанът на Шампионите избра предимство за племето пред 50 гроша за себе си
За втора поредна седмица в „Игри на волята: България“ дама успява да надделее над мъжете в нощните капитански битки. Шампионката по бикини-фитнес Елена разгроми Морунов и Туджаров в битка за издържливост. Тя издържа цели 56 минути с вдигнати ръце и почти на пръсти. Капитаните на Бойците и Приключенците не се справиха с изометрията и си тръгнаха мокри и с празни ръце от Арената.

NOVA

След края на битката Елена трябваше да вземе важно решение – да получи 50 гроша за лични облаги или да избере предимство за племето на Шампионите в утрешната първа номинационна битка. Без да се колебае, тя постави отбора пред себи си и гарантира той да е стъпка пред останалите в предстоящата игра.

Голяма изненада намери Симеон на Плажа на отшелника след извоюваната победа срещу Елия вчера. Неговата любима птица Хариет го чакаше на самотната локация. Женският сокол е обучен от Симеон и е една от двете птици, които той отглежда. Хариет ще бъде другар на Отшелника, а съвсем скоро предстои зрителите да видят на какво е научен соколът.

В племето на Бойците вече се виждат първите пропуквания в отношенията между играчите и първите разделения. При Приключенците гладът и неудобствата вече имат отражение, създавайки очаквано напрежение между съотборниците. Как ще се развият отношенията занапред? Какво ще се случи на номинационната битка? Кое племе ще се спаси и кое ще отиде на племенен съвет? Какво ще бъде предимството на Шампионите и ще им помогне ли да победят? – зрителите ще разберат утре вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.