/ / iStock/Getty Images
В Сицилия 23-годишните Катерина Алания и Мелиса Фодера, объркани при раждането им, са били отгледани в едно семейство от две майки, пише британският в. Daily Mail.

Момичетата са родени с интервал от 15 минути в една и съща болница на 31 декември 1998 г., но медицинските сестри, които празнували Нова година, случайно разменили новородените и ги дали на погрешните майки. Грешката била открита, когато момичетата станали на три години. Един ден Маринела Алания, биологичната майка на Катерина, взела от детската градина Мелиса, за която не се съмнявала, че е дъщеря ѝ. Но това видяла Катерина и останала изумена колко си приличат момичетата.

След 20 години разкриха случай на размяна на бебета в Испания

„Познавам майка ѝ Жизел Фодера, от времето, когато раждахме в една и съща болница. Щом видях Катерина, заподозрях, че нещо не е наред и предложих на Жизел да направи ДНК тест“, каза Маринела. Резултатите показаха, че момичетата са объркани, че Катрин е дъщеря на Маринела, а Мелиса на Жизела.

Първоначално жените не искали да сменят децата, защото за три години били свикнали с момичетата. Въпреки това, по-късно те все пак решили да възстановят естествения ред на нещата, но постепенно. Италианките започнали да прекарват много време заедно и скоро четирите заживели в една и съща къща.

Когато Катрин и Мелиса станали на осем години, майките им разкрили за объркването след раждането им.

„Не помня себе си до тригодишна възраст, но винаги ще считам Маринела за втора майка“, каза Мелиса. Жизела добави, че с времето тя и Мелиса са се превърнали в истинска майка и дъщеря.
 
БГНЕС