Някои останаха изненадани, други пък отдавна подозираха, че под маската на Гарвана в  шоуто "Маскираният певец" беше певицата Михаела Маринова.
 
След като свали маската, за да вдигне статуетката на победителя, Михаела се извини за лъжите, които се е наложило да чуят семейството ѝ, за да не разкрива, че участва в шоуто. Тогава тя се извини и благодари на Алекс. Това, разбира се, e любимият на Михаела, футболистът на Етър Александър Дюлгеров. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

that’s my other fav gift 💝

A post shared by Mixaela Marinova (@mixaelamarinova) on


Всъщност връзката на двамата е една от най-симпатичните връзки на популярни лица в България. Първо, защото и двамата са с професии, които предполагат много контакти, фенове и ухажори. И второ, защото за нейната възраст, такава трайна и дълга връзка си е впечатляваща.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кой ли се крие зад маската??? 👀🙄🤣🤣

A post shared by Александър Дюлгеров (@dyulgerov.aleksandar) on


Двамата се запознават покрай общи познати. Оказало се, че бивш съотборник на Дюлгеров е гадже на приятелка на Михаела. Той се влюбил в нея от пръв поглед.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mixaela Marinova (@mixaelamarinova) on


При Михаела нещата се случили по-бавно, но в момента и двамата са еднакво влюбени един в друг. Александър ѝ предложил на 8 март миналата година да заживеят заедно. Първоначално живели на квартира, но днес вече са в собствен дом, като имат дори и детска стая.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Александър Дюлгеров (@dyulgerov.aleksandar) on


Към момента двамата малко или много са разделени от пътуванията си, тъй като бившият футболист на ЦСКА вече играе във Велико Търново.