Пет причини жените да гонят мъжете си от спалнята
Пет причини жените да гонят мъжете си от спалнята / ThinkStock/Getty Images

Заболяване е основната причина, поради която много мъже осъмват на дивана в хола, след като са били изгонени от спалнята от нежните си половинки, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на производителите на мебели и подови настилки ScS.

Вижте какво издава позата при сън за вашата връзка? (СНИМКИ)

Допитването разкрива, че 20 процента от жените не желаят разкрасителният им сън да бъде смущаван от подсмърчащи, кихащи и кашлящи съпрузи или партньори и ги "прокуждат" на дивана в хола.

Останалите причини, поради които дамите пъдят своите възлюбени от спалнята, са хъркане, бременност, прекаляване с чашката или болни домашни любимци.

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

10 неща, които мъжете мразят в жените

Едва ли е изненадващо, че когато става въпрос за безценния им сън, жените са по-безцеремонният пол - двойно повече мъже, отколкото представителки на нежния пол признават, че са били "изхвърляни" от спалнята.

Проучването показва още, че над една трета от британците (35 процента) спят на дивана поне веднъж седмично. Десет на сто от анкетираните признават, че това им се случва всяка нощ.

"Заедно в здраве и болест" не важи в сезона на настинките и грипа

От допитването става ясно също, че партньорите, които са заедно от по-дълго време, са по-склонни от двойките в началото на връзка или брак да пъдят половинките си от спалнята, пише БТА.

Още за мъжете, жените и спалнята:

Сексът и любовта в началото на връзката и години по-късно

Секси заповеди за незабравимо прекарване в леглото

Позите по време на сън издават отношенията при двойките