Финалистите в „Един за друг” 5 Йордан и Елизабет са гости в подкаста „Един без друг” с водещата Денислава Велкова. Юристите останаха на трето място, въпреки че водиха през по-голямата част от финалното изпитание. На какво се дължи обаче тяхната загуба?

В подкаста „Един без друг” Елизабет и Йордан споделиха дали правилната двойка е спечелила финала на „Един за друг”. Двойката юристи бяха категорични, че са си прекарали страхотно в „Един за друг”, но посочиха и с кои от двойките не са се разбирали.

Йордан и Елизабет
NOVA

Бети разкри, че изолацията ѝ е била много трудна и е искала да си тръгне. Йордан също сподели, че трудно се е вписал сред хората във вилата и трудно са се адаптирали.

Йордан и Елизабет
NOVA

Данчо стана вайръл с отказа си в „Един за друг” да прави комплименти на Елизабет. Променило ли се е това след предаването, разкриват те в новия епизод на подкаста.

Йордан и Елизабет
NOVA

Бети сподели, че баща ѝ, който тя губи, е една от причините да влязат в „Един за друг”. През сълзи тя отправи своето послание към него. Двойката разказа подробности за това през какви други трудности са преминали.

Йордан и Елизабет
NOVA

Ще успее ли устатият Йордан да спре да говори за повече от минута? Как се запознават те заради фотосесия? Как успяха от тотални аутсайдери в класирането да стигнат до финала?

Йордан и Елизабет
NOVA

Гледайте епизодите на подкаста „Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.