/ NOVA
Тази сряда финалистите влизат в луда надпревара с времето
Решаващи състезания очакват двойките във финалната седмица на романтичната надпревара „Един за друг“. Димана и Христо, Виктория и Явор, Габриела и Десислав и Кристина и Артьом ще се впуснат в последните съдбоносни предизвикателства с желание и ентусиазъм, а изненадите за тях започват още утре вечер с първата ключова битка. Какво ги очаква и как ще се справят, не пропускайте в сряда от 21:00 ч. по NOVA.

С неочакван старт е първото важно изпитание, в което мъжете се превръщат в главни герои в екшън филм, чиято цел е да спасят отвлечените дами. Жените пък ще бъдат затворени в тесен багажник на автомобил и ще трябва да насочват своите спасители какви са исканията на похитителите. За да се справят успешно с мисията, партньорите ще влязат в луда надпревара с времето, разчитайки на помощта на непознати. Ще запазят ли хладнокръвие нежните половинки и колко изобретателни ще бъдат техните избраници в желанието си да ги спасят, гледайте в новия епизод на „Един за друг“ утре вечер.

Един за друг
NOVA

В четвъртък двойките ще преживеят поредна изненада, която ще ги мобилизира за последно. На крачка от изпитанието за голямата награда, партньорите ще трябва да бъдат по-сплотени от всякога, за да стигнат до финалната фаза на състезанието. Част от дамите ще се изправят отново срещу най-големия си страх, а един мъж ще намери сили да зададе най-важния въпрос.

Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да проследите финалните битки – в сряда и четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният финал, който ще определи победителите в сезон 4 на „Един за друг“, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.