/ NOVA
Галина и Владимир и Виктория и Георги получават втори шанс в романтичната надпревара
Изненадваща поява на две от елиминираните двойки и екстремно предизвикателство очакват двойките в новия епизод на семейната надпревара „Един за друг“ - утре вечер в 21:00 ч. по NOVA. Галина и Владимир и Виктория и Георги ще получат втори шанс в романтичното състезание, а появата им искрено ще изненада участниците във вилата на любовта. Новото изпитание за кавалерите пък ще ги изправи пред колелото на късмета, където грешните отговори ще носят тежки наказания за нежните им половинки.

Един за друг
NOVA

Неочакваното предимство на „Супердвойката на седмицата“ доведе до сериозни промени в генералното класиране, начело на което вече са Виктория и Явор с малко над 52 000 лв. Двойката избра да отнеме средства от сметката на доскорошните първенци Кристина и Артьом, които вече са на пето място. На дъното на класацията засега за Галина и Владимир, които се включват в надпреварата с 16 618 лв. – семейния им бюджет от седмицата, в която отпаднаха.

Един за друг
NOVA

Първото индивидуално изпитание за седмицата пресъздава любима телевизионна игра от близкото минало. Мъжете ще се впуснат в състезание с колело на късмета, а целта им е да познаят буквите от дума или израз от различна категория. Всяка грешка на кавалерите ще води до последствия, които ще накарат дамите да подскачат от страх. Какви неприятни изненади очакват жените и ще издържат ли на напрежението, ще стане ясно в новия епизод на „Един за друг“.

Един за друг
NOVA

Коя от дамите ще направи най-голям залог? Ще преодолеят ли жените фобиите си? Кой мъж ще събере най-много точки? Коя двойка ще бъде първа във временното класиране след края на играта, не пропукайте в най-романтичното риалити - тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.