Наталия Кобилкина е професионалист в своята област, а като такъв тя често дава важни съвети, с които да подобрим своята връзка и сексуални изживявания. Не може да се отрече, че Кобилкина е от сексолозите, които говорят не само от позицията на книгите, но и на опита.

Чаровната Наталия сподели своите размишления, които са свързани със секса, но и умението да се шофира, пише "Social Virals" във vbox7. В Инстаграм тя разказва, че добрите сексуални изживявания са като шофьорската книжка. "Сравнението не е най-романтичното, но доста точно. Хората, които нямат право на управление (например), знаят само педала на газта, политат в идващата лента и разбиват колата. И когато излязат от "убитата" кола, веднага започват да обвиняват", пише Кобилкина.
 

Според сексоложката ако в една връзка не сте преминали през "школата за кормуване", няма да разберете как работи всичко, в какво сте различни и какво да правите по въпроса. "Рано или късно на един от партньорите ще му писне - изборът на заместители на удоволствието е огромен - като се започне от Интернет, завърши с изневяра и развод", споделя още Кобилкина и допълва: "Ако помислите, би било достатъчно просто да изучите малко техническата част (това не е срамно, а като цяло полезно)! И в крайна сметка може да откриете, че половинката ви е поредният извор на страст", завършва посланието си Наталия.