Пандемията от коронавирус засегна не само здравословно човечеството, но и икономически. По данни на BBC около 200 млн. души по целия свят ще останат без работа през второто тримесечие на 2020г.

За хора като Кендъл Дженър и Джъстин Бийбър тази статистика очевидно не значи нищо, съдейки по чат на живо в Инстаграм. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

Двамата ядосаха последователите си, след като Бийбър сподели на Дженър колко много харесва къщата ѝ:

„ Къщата ми е любимото място на планетата. Наистина работих здраво, за да изглежда така“, казва моделът.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

after Burberry

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


„Ако трябва да се сравняваме с хората по целия свят, ние сме щастливци…Човек като ни гледа, определено трябва да му е ясно, че ние работим здраво, за да си позволим всичко това. Не бива да се чувстваме виновни за нещата, които притежаваме. Въпреки това е важно да отбележим, че ни е грижа за хората, които са засегнати от пандемията, отговаря Бийбър.

Тези изречения отключиха вълна от иронични коментари. Част от тях гласят:

“Благодаря на Бог, че ги е грижа за нас! Изведнъж всичките ми заеми изчезнаха и вече не съм безработен.”. “Сигурен съм, че всеки безработен е благодарен, че Джъстин Бийбър го гледа като беден човек”, пише разгневен потребител.

Друг потребител отбелязва, че богатството на канадския изпълнител, съпругата му и това на Кендъл Дженър не е случайно:

„Кариерата на Джъстин Бийбър започна, защото Ъшър го откри случайно в YouTube. Бащата на Кендъл Дженър е Олимпийски шампион. Бащата на Хейли Бийбър е холивудска звезда. Моля ви, спрете да обяснявате колко сте „благословени“ и колко „здраво“ работите“

Успехът на 20-годишната Кайли Дженър: от мажоретка до мултимилионерка (СНИМКИ)